Afficher ce site en français | View this website in English

Discobaar A Moeder

Eindelijk nog eens uit ons kot,
we gaan voor zotter dan zot!

Op vrijdag 17 september kan je weer volledig uit je dak gaan in de Lotto Arena: Discobaar A Moeder pikt de draad weer op en organiseert een groots dansfeest in ‘full force’. Na het laatste meer dan geslaagde feest op 6 maart 2020, kunnen we weer uitkijken naar zorgeloos dansen en feesten. Of september niet te vroeg is? “Goh, alles wijst erop dat het gaat lukken, niet? En moest het toch niet mogen, dan blijven de tickets geldig voor het volgende feest”.

Dat we nood hebben aan perspectief, dat de goesting om weer ‘vollenbak’ te feesten heel hard aanwezig is én dat september best nog veraf is. Dat is duidelijk. Of op 17 september een groots feest organiseren in een giga zaal haalbaar is, daar geloven de Ras en de Schele van Discobaar A Moeder in. En stel dat het toch niet kan: “We houden 11 maart 2022 als backup in gedachten.”

Discobaar A Moeder all night long in de Lotto Arena, dat is geleden van een week voor de algemene lockdown. De vinyllovers zaten ondertussen niet stil en bleven online aanwezig met hun ‘hou de moed erin’- filmpjes die ze bijna dagelijks op hun facebookpagina dropten. “Tijdens de lockdowns probeerden we toch voor entertainment te zorgen én de band met ons publiek warm te houden, we zijn ervan overtuigd dat het nu tijd is om weer uit te kijken naar een écht feest.”

Moest het feest in de Lotto Arena in september toch niet kunnen doorgaan blijven die kaarten gelden voor het volgende feest daar op 11 maart 2022.

Tickets 22 euro. (inclusief contributie De Lijn en Payment & Service costs)
Toegang: Minimum leeftijd 16 jaar.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

vr 17.09.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 20:00
Aanvang - 21:00

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Discobaar A Moeder" wordt georganiseerd door Discobaar A Moeder