Afficher ce site en français | View this website in English

Niall Horan Nice To Meet Ya Tour 2020

Special Guest: Maisie Peters

Niall Horan, de populaire singersongwriter, komt terug naar België. Op donderdag 5 november brengt hij zijn “Nice To Meet Ya Tour 2020” met Maisie Peters als special guest naar de Lotto Arena in Antwerpen.

De Ier Niall Horan maakte deel uit van de meest succesvolle boyband of all time: One Direction. Toen de band in 2016 een pauze inlaste, ging Niall net als de andere jongens zijn eigen muzikale weg op. Een jaar later was zijn eerste soloplaat ‘Flicker’ een feit. Hij trok de wereld rond met hitsingles “Slow Hands”, “Too Much to Ask” en “This Town”. Op 30 april 2018 vulde hij Vorst Nationaal in Brussel.

Fast forward naar 2020. Niall Horan heeft een nieuw album klaar “Heartbreak Weather” dat hij op 13 maart uitbrengt. Rolling Stone magazine noteerde het alvast in hun lijst ’70 Most Anticipated Albums of 2020’. Het magazine was vol lof over zijn recente passage bij Saturday Night Live waar hij zijn nieuwste singles “Nice To Meet Ya” en “Put A Little Love On Me” bracht.

Volgende opwarmer richting albumrelease is Niall’s nieuwste single “No Judgement” welk door de internationale pers als meer dan goed werd beoordeeld: “Niall brings the heat with a sexy anthem that is reminiscent of “Slow Hands” which is obviously a very, very good thing.” – Idolator en “Characteristically Niall with a strumming guitar melody and a catchy hook.” – Billboard.

Tickets : 39,70, 50,90 en 62,10 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Volg ons op Youtube voor updates en videonieuws

PACAKAGES

Early Entry package – 140,50 euro
• Een staanplaats om Niall Horan live te zien
• Early Entry toegang tot de zaal
• Een VIP cadeau door Niall gekozen, exclusief voor package klanten
• Een limited edition poster van de show
• Niall Horan laminate en lanyard als aandenken
• Medewerkers ter plaatse & ophaalpunt merchandise

Hot Ticket package – 140,50 euro
• Een uitstekende zitplaats om Niall Horan live te zien
• Een VIP cadeau door Niall gekozen, exclusief voor package klanten
• Een limited edition poster van de show
• Niall Horan laminate en lanyard als aandenken
• Medewerkers ter plaatse & ophaalpunt merchandise

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD.
Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het package in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden met instructies voor ophaling.

Kalender

do 05.11.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Niall Horan - Nice To Meet Ya Tour 2020" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium