Afficher ce site en français | View this website in English

I Want To Dance Again

De grootste indoor rave na corona wordt nóg groter.
Jullie willen duidelijk massaal dansen, en voor al die goesting is de Lotto Arena te klein. Dus verhuist I Want To Dance Again naar… het Sportpaleis.
Datum? Nog steeds to be confirmed.

Update 11.01.2021

Opgelet! Voor dit evenement is de datum nog niet gekend, die zal later gecommuniceerd worden. (De datum die nu zichtbaar is, is een fictieve datum.)

Househeimwee. Danshonger. Nieuwe woorden voor éénzelfde groot gemis. Het nieuwjaarsvoornemen voor 2021 dat met een zetje van Studio Brussel bovenaan menig lijstje prijkt: I Want To Dance Again. Samen dansen zullen we in 2021. Van zodra de restricties opgeheven worden, is daar het eerste grote indoor dance event post corona. De ultieme beloning na de inspanningen. Samen de nacht in, samen helemaal los gaan tijdens I Want To Dance Again, met The Subs, in de Antwerpse Lotto Arena. Op een nog te bepalen datum. The sooner, the better. Feest zal het zijn. Dansen zullen we.

Voor nu: zorg voor jezelf en elkaar. Blijf de richtlijnen van de overheden opvolgen.
Hou vol. Het komt goed.

Tickets: 35 euro (incl servicekosten en mobiliteitsbijdrage)
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

In onze andere zalen

za 01.01.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"I Want To Dance Again" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium