Afficher ce site en français | View this website in English

Yuval Harari De toekomst van Sapiens

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Uitverkocht

Newsweek brengt intellectuele rockster Yuval Harari naar België

Newsweek België lanceerde op 25 september haar eerste nummer. En op de dag dat het eerste maandblad verkrijgbaar was, pakte het meteen uit met een stunt: filosoof en historicus Yuval Harari komt naar België. Vandaag werd bekendgemaakt dat het evenement plaats zal vinden in de Lotto Arena.

Met drie boeken tegelijkertijd in de top 30 non-fictie staan en wereldwijd 20 miljoen exemplaren verkopen: filosoof en historicus Yuval Harari speelt het klaar. Hij is de auteur van onder meer ‘Sapiens’, ‘Homo Deus’ en ’21 lessen voor de 21ste eeuw’. Deze 43-jarige Joodse academicus heeft in enkele jaren mee het economisch debat vormgegeven. Hij wordt bestempeld als één van de meest invloedrijke en verfrissende denkers van het moment. Obama zag hem als de belangrijkste inspiratiebron voor zijn beleid.

Op een groot event op maandag 27 januari 2020 kan je de intellectuele rockster LIVE in actie zien dankzij Newsweek. Koop nu je tickets!

In samenwerking met Canvas.

Kaarten kosten 52, 65, 95, 125 en 175 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Het is geen toeval dat Newsweek kiest voor een dergelijke internationale, invloedrijke denker. Dat is exact wat het blad wil doen: Vlaanderen verbinden met de wereld.

(Aangekondigd op 10.10.19)

Kalender

ma 27.01.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Yuval Harari - De toekomst van Sapiens" wordt georganiseerd door Business GM i.s.m. Canvas