Afficher ce site en français | View this website in English

Mura Masa

Dit evenement is afgelopen.

DIT CONCERT VERHUIST NAAR DE ANCIENNE BELGIQUE OP 28 FEBRUARI

Beste Mura Masa-fan,

Wegens een conflict in het tourschema ziet electrowonder Mura Masa zich genoodzaakt zijn concert voorzien op donderdag 27 februari in de Lotto Arena te verplaatsen. De jonge Brit komt één dag later dan gepland naar ons land op vrijdag 28 februari. Het concert vindt om die reden niet langer plaats in de Lotto Arena, wel in de Brusselse Ancienne Belgique.

Meer informatie is terug te vinden op de website van Ancienne Belgique.

Dank voor je begrip en onze excuses voor het eventuele ongemak.

Live Nation BelgiumElectrowonder Mura Masa komt terug naar ons land. Nog voor zijn twintigste verjaardag had de Brit Alex Crossan al een wereldhit te pakken met het hyperaanstekelijke “Firefly”. En nog voor zijn eerste plaat uit was, deed hij er nog eens twee bovenop met “Love$ick”, een samenwerking met A$AP Rocky, en “What If I Go?”. Hij zette zijn doorbraak kracht bij met een subliem debuutalbum, genoemd naar zichzelf. Nu kondigt Mura Masa niet alleen een Europees luik van zijn wereldtournee aan, maar ook de release van zijn langverwachte nieuwe langspeler ‘R.Y.C’ (Raw Youth Collage), voorzien voor 17 januari! Met jongste single “No Hope Generation” krijgen we nu al een voorproefje van wat we mogen verwachten.

Kalender

do 27.02.2020

Deuren - 00:00
Aanvang - 00:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Mura Masa" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium