Afficher ce site en français | View this website in English

Angèle Brol Tour

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Voorprogramma: Julien Granel

Wat een jaar voor Angèle! Ze bracht haar debuutplaat ‘Brol’ uit. Ze was de grote winnaar van de 8e editie van de Red Bull Elektropedia Awards met prijzen voor ‘Artist of the Year’, ‘Best Song’ en ‘Breakthrough Artist/DJ/Producer’. Ze is genomineerd in wel zeven categorieën voor de MIA’s die uitgereikt worden op 7 februari, waaronder “Album”, “Doorbraak”, “Pop” en “Solo Vrouw”.

Na tal van opgemerkte passages op de zomerfestivals en een uitverkochte clubtour doorheen België in november (Vooruit Gent, 2x AB Brussel, Manège Fonck Luik, en Trix Antwerpen) gaat het succesverhaal verder. Een uitverkochte Vorst Nationaal in mei volgend jaar en Frankrijk dat volledig plat gaat voor de Belgische schone met nu al 7 data in Parijs op haar palmares, waaronder 4x Le Zénith. Tijd voor alweer een grote stap vooruit voor Angèle, met o.a. een concert op zondag 10 november 2019 in de Lotto Arena.

Na Stromae en Tamino, heeft België een nieuw wonderkind: Angèle, van wie de volledige naam Angèle Van Laeken is. Ze is zonder twijfel hét popfenomeen van het jaar. Het internet lanceert met regelmaat Instagramwaardig hippe artiesten, maar Angèle is uniek en here to stay. Een product van haar tijd dat de muzikale, mode-, sociale en ethnische scheidingslijnen overstijgt. Ze is het gezicht van Brussel als centrum van de urban popmuziek in Europa. Ongeremd, vrij, niet gebonden aan een identiteit, klasse, buurt of huidskleur. Angèle belichaamt perfect haar generatie waarbij grenzen tussen muziekgenres niet meer dan een verre herinnering zijn. Haar debuutplaat ‘Brol’ dient zich op als de lekkerste smoothie van het jaar. Een grote dosis pop, beetje rap, beetje electro beats, samen in de blender. Goed voor een #1 plaats in de Ultratop albumcharts in Wallonië, en een #2 plek in de Vlaamse tegenhanger.

Kaarten kosten 30,74, 34,11 en 38,59 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 10.11.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Angèle - Brol Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium