Afficher ce site en français | View this website in English

Years & Years The Palo Santo Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support: Martha Da’ro

Wachtlijst

Voor dit evenement is een wachtlijst geopend. Het is altijd zinvol om in te schrijven op deze lijst. Komen er plaatsen vrij of komen er extra plaatsen beschikbaar, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het ‘first come, first served’-principe.

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Meer hierover op www.ilovemyticket.be.

Klik hier om in te schrijven op de wachtlijst

De band achter de charismatische Olly Alexander is helemaal terug van weg geweest. Terwijl jongste single “If You’re Over Me” gestaag klimt naar de hoogste regionen van de charts, heeft het trio van Years & Years zich nog nooit zo onoverwinnelijk gevoeld. Ze zijn in bloedvorm. Onlangs speelden ze in één week tijd een indrukwekkende set op de Capital Summertime Ball, ging hun kortfilm ‘Palo Santo’ in première op BAFTA en brachten ze “If You’re Over Me” live bij Graham Norton. En nu ze helemaal on fire zijn, kondigen ze ineens ook een uitgebreide tournee doorheen UK en Europa aan. Probeer hen nog maar eens te stoppen!

Ze maken het nieuws vandaag (18.06.18) bekend na een schitterend optreden op Werchter Boutique afgelopen weekend en op de vooravond van de release van hun langverwachte tweede album. ‘Palo Santo’ komt uit op 6 juli en is een plaat van wereldklasse. Eerste single “Sanctify” deed al meteen vermoeden dat het een meer dan waardige opvolger zou zijn voor debuut ‘Communion’, dat met “King”, “Desire”, “Shine” en “Take Shelter” bol stond van superhits!

De Palo Santo Tour wordt op 28 november afgetrapt in Glasgow en eindigt op 7 februari in… de Lotto Arena!

Opening deuren om 18.30 uur. Informatie over het verdere tijdschema en de beschikbare parkings volgt vlak voor de datum van het evenement.

Kaarten kosten 34,11 euro.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

do 07.02.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Years & Years - The Palo Santo Tour" wordt georganiseerd door Live Nation