Afficher ce site en français | View this website in English

The Smashing Pumpkins European Tour 2019

Special Guest: Black Peaks

The Smashing Pumpkins zijn terug! De release van hun nieuwe album ‘SHINY AND OH SO BRIGHT, VOL. 1 / LP: NO PAST. NO FUTURE. NO SUN’ wordt luister bijgezet door de aankondiging van een nieuwe tournee. Fans van de in de jaren 90 invloedrijke alt-rockband zetten pinkstermaandag 10 juni 2019 in hun agenda. Dan staat de band in de Lotto Arena.

Het nieuwe album ‘SHINY AND OH SO BRIGHT, VOL. 1 / LP: NO PAST. NO FUTURE. NO SUN’ brengt voor het eerst in 18 jaar de originele leden Billy Corgan, James Iha, Jimmy Chamberlin en oud-groepslid gitarist Jeff Schroeder weer samen. De band trok onder leiding van legendarisch producer Rick Rubin naar de Shangri La Studios in Malibu. Dat resultaat wordt erg gesmaakt door de pers. Q Magazine gaf de plaat een 4 sterren-review verwijzend naar “moments of glorious burning distortion” en bestempelt de track “Silvery Sometimes (Ghosts)” als “one of the most resplendent songs of their career. For a band claiming “no past” and “no future”, the present suits them extremely well.”

Kort na de oprichting van de band in Chicago in 1988, releast The Smashing Pumpkins hun veelgeprezen debuutplaat ‘Gish’ in 1991. Twee jaar later volgt de grote commerciële doorbraak met het 4x multi-platinum bekroonde album ‘Siamese Dream’ en de bevestiging van hun invloedrijke status in 1995 met het 10x multi-platinum bekroonde ‘Mellon Collie and the Infinite Sadness’. Met meer dan 30 miljoen verkochte albums op hun conto, blijft de GRAMMY®, MTV VMA, en American Music Award bekroonde band een alternative rock-icoon.

Special Guest Black Peaks

Het 4 man sterke Black Peaks uit Brighton bracht in september 2018 zijn enorm geprezen 2e album ‘All That Divides’ uit via Rise Records/BMG. Na eerdere tournees en optredens met o.a. Architecten, Mastodon, Deftones (als main support in Wembley Arena), System Of A Down, Prophets of Rage, Dillinger Escape Plan, ging de band in 2018 op tournee met Marmozets in de UK en met A Perfect Circle in Europa. Daarna traden ze op tijdens het Reading Festival en het Leeds Festival, toerden ze meer dan een maand door de UK en Europa en brachten ze tal van video’s en singles uit, die allemaal een zware rotatie en steun kregen op Radio 1 en aandacht van de Britse pers en media.

Kaarten kosten 52,03 euro.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

ma 10.06.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The Smashing Pumpkins - European Tour 2019" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium