Afficher ce site en français | View this website in English

Panic! At The Disco Pray For The Wicked Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Opening act: A R I Z O N A

Meervoudig bekroonde rockgroep Panic! At The Disco is terug! Naar aanleiding van nieuwe plaat ‘Pray For The Wicked’, sinds juni in de winkelrekken, bracht Brendon Urie op maandag 20 augustus zijn jongste single “High Hopes” live op de MTV Video Music Awards. Later in het jaar volgde een uitgebreide tournee. Het Amerikaanse luik werd eerst aangekondigd, nadien werd daar een reeks Europese data aan toegevoegd, inclusief een stop in ons land!

Sinds de release van debuutplaat ‘A Fever You Can’t Sweat Out’ in 2005 vaart Panic! At The Disco een eigen koers door het muzikale landschap. Op de golven van rock en poppunk slaagt de band er al jaren in om een steeds breder publiek aan te spreken en de brug te maken tussen verschillende generaties en muziekstijlen. Van emorock in hun beginjaren naar meeslepende popsongs vandaag de dag. Hits als “I Write Sins Not Tragedies”, “Nine In The Afternoon” en “But It’s Better If You Do” staan in het collectieve geheugen gegrift.

Panic! At The Disco is een graag geziene gast op de allergrootste podia ter wereld, waaronder Glastonbury, Rock Werchter, Pukkelpop, alsook Reading en Leeds Festival, waar ze als headliner geprogrammeerd staan. Daarnaast zet hun succes zich om in talloze nominaties voor belangrijke muziekprijzen, zoals de Grammy Awards, MTV Awards en de TMF Awards.

Talloze hits en zes succesvolle albums later is Panic! At The Disco meer dan ooit klaar om zijn nieuwe smoel te laten zien. Meebrullen met hun hits of dansen op de nieuwe nummers? Afspraak op donderdag 21 maart in de Lotto Arena!

Kaarten kosten 39,70 euro. Maximum 6 kaarten per bestelling.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Packages

Silver Lining VIP package (seated) – 155 EUR

The Silver Lining VIP package (seated) includes:

 • One premium reserved seating ticket
 • One exclusive Panic! At The Disco duffel bag
 • One exclusive Panic! At The Disco journal
 • One exclusive Panic! At The Disco water bottle
 • One exclusive Panic! At The Disco screen printed poster
 • Access to the dedicated entrance
  This VIP package does not include a Meet & Greet. There is no artist involvement with this package.

Silver Lining VIP package (standing) – 155 EUR

The Silver Lining VIP package (standing) includes:

 • GA ticket with first entry
 • One exclusive Panic! At The Disco duffel bag
 • One exclusive Panic! At The Disco journal
 • One exclusive Panic! At The Disco water bottle
 • One exclusive Panic! At The Disco screen printed poster
 • Access to the dedicated entrance
  This VIP package does not include a Meet & Greet. There is no artist involvement with this package.

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD.
Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling.

Opening deuren om 18.30 uur. Informatie over het verdere tijdschema en de beschikbare parkings volgt vlak voor de datum van het evenement.

(bericht 23.08.18)

Kalender

do 21.03.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Panic! At The Disco - Pray For The Wicked Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium