Afficher ce site en français | View this website in English

Ghost A Pale Tour Named Death - Europe 2019

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Special guest: Candlemass

De opmars van de Zweedse rockband Ghost is niet meer te temperen. Op 9 september speelde de band in de prestigieuze Royal Albert Hall in London, voor een uitzinnig publiek in een uitverkochte zaal. Eerder deze zomer stalen de demonische leider Cardinal Copia en zijn Nameless Ghouls nog de show op de main stage van een uitverkochte Graspop Metal Meeting, headlineden ze het allergrootste metalfestival Wacken Open Air in Duitsland, en releasten ze hun meest succesvolle plaat tot nu toe: ‘Prequelle’.

Het album knalde de Ultratop albumchart binnen op #4 en telt amper 3 maanden na release al 75 miljoen streams wereldwijd. Single “Rats” pronkt na 10 weken nog steeds hoog bovenaan in De Afrekening van Studio Brussel. Terecht, want met meer dan 25 miljoen streams, een 9-wekenlange #1 positie op de Amerikaanse rockradio en een bijbehorende video met meer dan 12 miljoen YouTube-views wordt die single nu al als een absolute klassieker genoemd.

Vandaag (10.09.18) kondigt Ghost het Europese luik aan van hun ‘A Pale Tour Named Death’-wereldtour die hen op woensdag 6 februari naar de Lotto Arena brengt. Hun grootste en meest excentrieke indoorshow in België tot nu toe! Het belooft snel te gaan met de ticketsales voor het metalconcert van het voorjaar van één van de meest populaire rockbands van het moment.

Kaarten kosten 41,94 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

wo 06.02.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:30

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Ghost - A Pale Tour Named Death - Europe 2019" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium