Afficher ce site en français | View this website in English

Bring Me The Horizon First Love Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Special guests: The Fever 333 en Yonaka

Bring Me The Horizon is helemaal terug en dat zullen we geweten hebben! De meervoudig met platina bekroonde band uit Sheffield liet op 21 augustus zijn splinternieuwe single “Mantra” op de wereld los. Een voorproefje van het langverwachte zesde album ‘amo’, dat op 11 januari 2019 uitkomt. Geweldig nieuws, want de band kondigt nu ook data aan voor zijn ‘First Love’-wereldtournee, die hen op vrijdag 16 november naar de Lotto Arena brengt.

Met meer dan twee miljoen verkochte albums en uitverkochte zalen en festivals in meer dan 40 landen, waaronder optredens in de Ancienne Belgique, Vorst Nationaal en op Rock Werchter in België, gaat het de laatste jaren ongelofelijk hard voor de Britse band. Met een carrière van 14 jaar en 5 studioalbums op hun naam geldt Bring Me The Horizon al jaren als dé referentie van de Britse metal- en hardcorescene.

Voor zijn zesde studioalbum trok de band deze zomer naar Los Angeles, waar Oli Sykes en Jordan Fish plaatsnamen achter de knoppen. Het wordt hun meest genre-kruisende album tot nu toe, waarover leadzanger Oli het volgende zegt: “amo is a love album that explores every aspect of that most powerful emotion. It deals with the good the bad and the ugly, and as a result we’ve created an album that’s more experimental, more varied, weird, and wonderful than anything we’ve done before.”

Bring Me The Horizon, met zijn charismatische frontman Oliver Sykes op kop, staat op vrijdag 16 november 2018 in de Lotto Arena voor een muzikale kopstoot van jewelste. Mis dit niet!

Kaarten kosten 36,34 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Opening deuren om 18.30 uur. Informatie over het verdere tijdschema en de beschikbare parkings volgt vlak voor de datum van het evenement.

(bericht 22.08.18)

Kalender

vr 16.11.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:30

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Bring Me The Horizon - First Love Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium