Afficher ce site en français | View this website in English

Brides Of Lucifer

Brides Of Lucifer debuteerden vorig jaar op Graspop Metal Meeting, één van Europa ’s grootste en toonaangevende metal- en hardrockfestivals. De hoge verwachtingen losten ze moeiteloos in als headliner in de Marquee, tot tweemaal toe. Dertien Brides, gekleed in satanische kostuums, samen met een 6-koppige band, leverden een verbazingwekkende show af die hen bij publiek en media uiterst lovende recensies opleverde. “Dé revelatie op Graspop was Brides Of Lucifer”, kopte Het Laatste Nieuws. “Vraag het aan zowat elke festivalbezoeker van Graspop Metal Meeting 2017: Brides Of Lucifer was een van de sensaties van het festival”, tekende Studio Brussel op.

Geen groter contrast tussen goddelijke vrouwenstemmen en striemende hardrockgitaren en toch weten Steven Kolacny (Scala & Kolacny Brothers), Koen Buyse (Zornik) en Ives Mergaerts het subliem tot een unieke band in het metalgenre te vormen. Dertien fantastische vrouwen(stemmen) combineren met de brute kracht van snijdende gitaren en pompende drums in een uniek en origineel jasje, dat is Brides Of Lucifer.

Wat aanvankelijk een éénmalig project was, is inmiddels een volwaardige band. Na 2x Graspop Metal Meeting en een, geheel op eigen kracht, uitverkochte AB vorig jaar, is er op 29 juni het debuutalbum ‘Brides Of Lucifer’ (uit bij Rhino / Warner Music USA). Later deze zomer volgen shows op Lokerse Feesten en Alcatraz metalfestival. Daar blijft het niet bij, want op vrijdag 8 februari 2019 staat de band met een gigantisch indrukwekkende productie met veel licht & special effects in de Lotto Arena.

Kaarten kosten 34,11 en 39,70 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

vr 08.02.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Brides Of Lucifer" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium