Afficher ce site en français | View this website in English

BLØF

Nadat de Zeeuwen eerder al hun komst naar TW Classic bevestigden, legt BLØF nu een nieuwe afspraak met zijn Belgisch publiek vast. Vrijdag 30 november betreden ze het podium van de Lotto Arena.

Al een kwarteeuw de meest succesvolle popband in Nederland, en nu ook helemaal klaar om Vlaanderen te veroveren. BLØF heeft met de gigantische hitsingle ‘Zoutelande’ de deur naar Vlaanderen helemaal opengezet! De herwerking van ‘Frankfurt Oder’ van de Duitse rockzanger Bosse was al een sterk nummer. Maar de stem van Geike Arnaert (ex-Hooverphonic) maakt het helemaal af. In februari haalde ‘Zoutelande’ de eerste plaats in Nederland, in maart stond het nummer wekenlang op #1 in alle hitlijsten in Vlaanderen.


Hier tot voor kort nog een nobele onbekende, maar in Nederland al jarenlang aan de absolute top van de charts. Het viertal uit Zeeland bracht vorig jaar een twaalfde langspeler uit. Nieuw, fris en helemaal van nu: zo klinkt ‘Aan’. De keuze voor de producers, de toevoeging van een bonte mengeling aan strijkers, blazers, beats en afwijkende sounds maken ‘Aan’ een andere plaat dan alle voorgaande BLØF-platen. Een keuze die goed uitpakte, want de band blijkt nog steeds de meest gedraaide Nederlandse act te zijn op de radio.

Kaarten kosten 34,11 en 39,70 euro.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Opening deuren om 18.30 uur. Informatie over het verdere tijdschema volgt vlak voor de datum van het evenement.

Kalender

vr 30.11.2018 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"BLØF" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium