Afficher ce site en français | View this website in English

Architects Holy Hell Tour

Dit evenement is afgelopen.

Support act: Beartooth
Opening act: Polaris

Het gaat hard voor het Engelse metalcoregezelschap Architects. Niet alleen binnen eigen landsgrenzen, waar ze recent door Kerrang magazine uitgeroepen werden tot de “Best British Live Band”. Ook The Guardian loofde hen al om hun “gloriously crafted anthems of defiance” oftewel: een krachtige sound, ongelofelijke stem, strakke gitaarriffs en subtiele songcomposities. Maar ook ver buiten het Engelse grondgebied gaat het de band uit Brighton voor de wind.

Vandaag (12.09.18) kondigt Architects zijn grootste tour tot nu toe doorheen Europa en UK aan. Niet alleen Wembley SSE Arena in Londen en Mitsubishi-Electric-Halle in Düsseldorf staan op de planning in januari en februari, maar ook een halte in de Lotto Arena op vrijdag 11 januari.

Na een denderend concert op de main stage van Graspop Metal Meeting in 2017 en een uitverkochte show in de AB in Brussel eerder dit jaar, belooft ook dit weer een ijzersterke show te worden. Brengt Architects mee: een gloednieuw album ‘Holy Hell’, release voorzien voor 9 november, en support van het Amerikaanse Beartooth en opener van de avond het Australische Polaris.

Kaarten kosten 41,94 euro.

Pre-order a copy of Holy Hell on CD when selecting your tickets. Albums will be delivered by the release date of 9th November 2018. All prices are inclusive of postage and packaging. Any issues regarding your album should be directed to uk-customerserviceteam@wmgcustomerservice.com.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 11.01.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:30

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Architects - Holy Hell Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium