Afficher ce site en français | View this website in English

André Hazes Live in de Lotto Arena

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Met Christoff als special guest

(update 15.10.18)

Eerste grote soloconcert voor André Hazes in Vlaanderen

André Hazes wordt door België omarmd. Wanneer ‘Leef’ klinkt, wordt het glas geheven en de daad bij het woord gevoegd. Haal net als André Hazes alles uit het leven en kom op 10 november feesten in de Lotto Arena in Antwerpen! Beleef samen met vrienden, familie, collega’s een onvergetelijke avond uit!

André Hazes was slechts tien jaar toen hij op 27 september 2004 met pakkende woorden afscheid nam van zijn illustere vader en een bomvolle Amsterdam ArenA muisstil kreeg tijdens diens indrukwekkende uitvaartplechtigheid. In 2007 scoorde hij als 13-jarige zijn eerste hit met ‘Bedankt Mijn Vriend’, een postuum duet met zijn vader. In 2014 bracht hij zijn eerste soloalbum ‘Mijn Beste Vriend’ uit. Vervolgens was hij als jurylid te zien in het SBS-programma Bloed Zweet en Tranen, een zoektocht naar Nederlandstalig zangtalent. De grote doorbraak in Nederland volgde toen André Hazes het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ vertolkte voor het tv-programma ‘De Beste Zangers’. Het leverde hem zijn eerste nummer 1-hit op en meer dan 6 miljoen views op YouTube.

Vlaanderen leerde André kennen in de Hasseltse Ethias Arena, tijdens Het Schlagerfestival. Daar legde hij ook de basis voor zijn vriendschap met Christoff, die zich later vertaalde in de succesvolle duetsingle ‘Zeg maar niets meer’. Duetten zong André ook al met de Vlaamse zangeressen Lindsay (‘Stap voor stap’) en Lissa Lewis (‘Ritme van de regen’). Met Lissa zong hij dit duet zelfs, dobberend in een bootje, voor het Nederlandse koningspaar Willem-Alexander en Máxima.


André Hazes bracht als voorloper van zijn tweede album ‘Leef’ de gelijknamige single uit. Het liedje werd een gigantische hit in Nederland én Vlaanderen. André is ook vaste artiest bij de concertreeksen Holland Zingt Hazes en die doortochten gaven hem meteen het nodige vertrouwen voor zijn twee uitverkochte soloconcerten in het AFAS Live in Amsterdam. Deze waren begin januari 2017 in mum van tijd uitverkocht. In oktober 2017 volgden twee nog grootser opgezette concerten in Rotterdam Ahoy en ook die shows zaten bomvol. Dit jaar staat André maar liefst drie keer in Rotterdam Ahoy.

Na jarenlang succesvol timmeren aan zijn eigen muzikale verhaal maakt André Hazes zich nu ook op voor zijn eerste grote soloconcert in Vlaanderen, op zaterdag 10 november 2018 in de Lotto Arena.

Kaarten kosten 45,30, 56,50, 67,70 en 90,10 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 10.11.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"André Hazes - Live in de Lotto Arena" wordt georganiseerd door House of Entertainment