Afficher ce site en français | View this website in English

European Open 2020 pakt uit met David Goffin

woensdag 9 september 2020 - 17:34

De European Open 2020 start op 18 oktober in de Lotto Arena. De hoogste tijd om een eerste grote naam aan te kondigen. Dat wordt David Goffin (ATP-10), onze Belgische trots. Hij bevestigde vandaag zijn deelname aan de European Open in Antwerpen. De 29-jarige Luikenaar toonde zijn goede vorm op de US Open in New York, waar hij zich voor het vierde jaar op rij voor de vierde ronde plaatste.

David Goffin: “Ik ben blij dat ik kan aankondigen dat ik opnieuw zal deelnemen aan de European Open dit jaar. Hopelijk kan ik een goed tornooi afwerken en een mooi niveau halen voor het Belgische publiek. Tot binnenkort in Antwerpen!” Ook twee andere bevestigde Belgen, Sander Gillé en Joran Vliegen, stonden dit jaar in New York voor het eerst in hun carrière in de kwartfinales van een Grand Slam.

De vijfde editie van de European Open ATP 250 vindt van 18 tot en met 25 oktober 2020 plaats in de Lotto Arena in Antwerpen. De European Open maakt deel uit van de ATP World Tour en is het grootste en enige tennistornooi in België van dit niveau.

Door Covid-19 zal de editie 2020 een coronaproof tornooi zijn met correcte veiligheid voor publiek, spelers en personeel.

De ticketverkoop start eind september.

Kalender

European Open 2020

Lotto Arena

vanaf zo 18.10.2020