Afficher ce site en français | View this website in English

Underworld

Underworld, dat zijn de elektronische muziekpioniers Rick Smith en Karl Hyde, kondigt het slotstuk aan van zijn baanbrekende 52 weken durende DRIFT-reeks: een nieuwe single “Sonaimode (Aditya Game Version)”, een nieuw album ‘DRIFT SONGS’ dat op 25 oktober verschijnt én… de grootste eigen headlineliveshow ooit!

Deze zomer is er alvast een voorsmaakje op Rock Werchter (afsluiter van KluB C op zondag 30 juni), Sonar, Latitude, Roskilde, Down The Rabbit Hole, Lollapalooza en Vivid in Australië, maar het echte hoogtepunt vindt later dit jaar plaats op vrijdag 22 november in de Lotto Arena. Vanaf opening tot het sluiten van de deuren voorziet Underworld het publiek van live muziek. De show is een visueel, muzikaal en technisch vervolg op de innoverende uitverkochte show in Alexandra Palace in London uit 2017. De hits “Born Slippy .NUXX”, “Cowgirl”, “Two Months Off”, “Rez”, … zullen passeren en het nieuwe werk.

Het nieuwe album ‘DRIFT SONGS’ is Underworlds ambitieuze 52 weken durende experiment waarbij iedere week (sinds de start ervan in november) stukjes muziek, video en tekst gedeeld worden via de kanalen van de band. Het hele project culmineert op 25 oktober in het nieuwe full album.

Kaarten kosten 39,70 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

vr 22.11.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Underworld" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium