Afficher ce site en français | View this website in English

The Christmas Show 2019

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Extra show om 14 uur

Met André Hazes, Christoff, Belle Perez, Tinne Oltmans, Wannes Lacroix (The Voice) en musicalsterren Hans Peter Janssens, Goele de Raedt en Nordin de Moor

Zondag 22 december 2019 kan je in de Lotto Arena terecht voor de tweede editie van het hartverwarmende eindejaarsspektakel ‘The Christmas Show’, de grootste indoor kerstbeleving van Vlaanderen voor het hele gezin. De indrukwekkende cast dompelt je volledig onder in de gezellige en magische kerstfeer en zingt de grootste kersthits én eigen hits, onder begeleiding van een geweldige liveband.

‘The Christmas Show’ is jullie jaarlijks terugkerende afspraak voor een groots muzikaal kerstfeest voor vrienden en familie. Naast de indrukwekkende cast zijn er ook spectaculaire acts, een geweldig showballet, schattige engelenstemmen en veel randanimatie. Je wordt meegezogen in een sprookjesachtig kerstverhaal met alle toeters en bellen, inclusief de warme kerstromantiek. Je zal lachen met de fratsen van de elfjes of ontroerd worden bij overbekende kerstmelodieën. De topcast en topmuzikanten bezorgen je een onvergetelijke show, met een setlijst die bestaat uit de grootste kerstklassiekers: ‘White Christmas’, ‘Jingle Bells’, ‘Last Christmas’ en vele, véle andere!

Iedereen die van kerst houdt, moet ‘The Christmas Show’ gezien hebben. Als je niet van kerst houdt, ook. We maken er een kerstfeest van dat je nooit meer vergeet!

Kaarten kosten 29, 39, 49 en 59 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 22.12.2019

Deuren - 12:30
Aanvang - 14:00

Lotto Arena

zo 22.12.2019

Deuren - 16:30
Aanvang - 18:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The Christmas Show 2019" wordt georganiseerd door Deep Bridge