Afficher ce site en français | View this website in English

Milow Lean Into Me Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

With Antwerp Philharmonic Orchestra and special guest Matt Simons

Het is een bijzonder jaar voor de Leuvense zanger Milow. In 2019 is het exact 10 jaar geleden dat hij Europees doorbrak met zijn monsterhit ‘Ayo Technology’. Na het Europese luik van zijn nieuwe ‘Lean Into Me Tour’ zal hij opnieuw halt houden in zijn geboortestad Antwerpen. Als afsluiter voor het feestelijk jaar 2019 geeft Milow op 15 februari 2020 een exclusief concert in de Lotto Arena, zijn grootste Belgische zaalshow tot nog toe. Voor de gelegenheid laat hij zich vergezellen door het Antwerp Philharmonic Orchestra – waarmee hij ook al het podium deelde tijdens de afgelopen editie van Night of the Proms – en special guest Matt Simons, die we kennen van Milows duet ‘Lay Your Worry Down’. Tijdens het Belgische concert van de ‘Lean Into Me Tour’ zal Milow een mix brengen van zijn bekendste hits en nummers uit zijn nog te verschijnen plaat ‘Lean Into Me’. Daarbij zullen intieme en uitbundige momenten hand in hand gaan.

Sinds Milow in de Benelux doorbrak met ‘You Don’t Know’ en nadien ook internationaal scoorde met zijn persoonlijke bewerking van de 50 Cent-classic ‘Ayo Technology’ – meer dan 60 miljoen keer bekeken op YouTube, bijna 70 miljoen keer gestreamd op Spotify – is Milow uitgegroeid tot een vaste waarde binnen Europa. Zijn internationale debuutplaat haalde platina in België, Duitsland en Zwitserland en was goed voor goud in zowel Frankrijk, Nederland als Oostenrijk. Sinds 2011 won Milow maar liefst 12 MIA’s, de belangrijkste prijzen die je in België als muzikant in de wacht kan slepen.

Sinds enkele weken is Milow op maandagavond te zien in het felbekeken VTM-programma Liefde voor Muziek, waarin hij samen met Stef Kamil Carlens, Kommil Foo, Ilse DeLange, Jan Leyers, Bart Kaëll en Laura Tesoro nummers van collega-artiesten onder handen neemt. Op 31 mei verschijnt ook ‘Lean Into Me’, het langverwachte zesde album van Milow, waarmee hij terugkeert naar het pure songwriting en de sound uit zijn beginperiode. Van het nieuwe album verscheen onlangs de tweede single ‘HELP’, die geproducet werd door Daniel Byer (Rag’n’Bone Man, Gavin James) en Jo Francken (Zaz, The Colorist Orchestra).

Kaarten kosten 28, 39 en 48 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 15.02.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:15

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Milow - Lean Into Me Tour" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent