Afficher ce site en français | View this website in English

Khalid Free Spirit Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Op 29 september stelt Khalid zijn nieuwste album ‘Free Spirit’ voor in de Lotto Arena.

Als zoon van een zingende militair/moeder bracht Khalid zijn jeugd aan beide kanten van de oceaan door (Kentucky, Washington, New York, Duitsland en Texas) en kreeg hij de muziek met de paplepel mee. Zijn debuut ‘American Teen’ werd met superlatieven overladen: “a promising amalgam of bedroom art-soul and 1980s new-wave pop maximalism, and a union of lonely-boy mirror gazing with a sense of larger cultural purpose” (The New York Times) en “preternaturally soulful 19-year-old Texan singer-songwriter Khalid has a way with beats – and words – that speaks to the modern American experience of youth in a natural, resonant way.” (Time). De opvolger ‘Free Spirit’ verscheen op 5 april en de eerste single ‘Talk’ is alvast een groot succes!

In zijn prille carrière wist Khalid al heel wat belangrijke awards, zoals de Woodie To Watch Award op het SXSW-festival, de MTV Music Award als Best New Artist, een Billboard Music Award en American Music Award, te verzilveren. Daarnaast werkte hij ook al samen met verschillende grote namen zoals Calvin Harris, Future, Logic, Alessia Cara, Marsmello, Billie Ellish, Shawn Mendes, enzovoort…

Met meer dan een miljard streams wereldwijd is Khalid een hit op alle streamingplatformen met de tracks ‘Location’, ‘Let’s Go’, ‘Hopeless’, ‘Coaster’, ‘Saved’, ‘Shot Down’, ‘American Teen’, ‘Young, Dumb & Broke’ en ‘Angels’ en is hij op de snelweg om een wereldster te worden.

Op 29 september stopt zijn veroveringstocht een avond lang in de Lotto Arena!

Kaarten kosten 46 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 29.09.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:30

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Khalid - Free Spirit Tour" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent