Afficher ce site en français | View this website in English

Jim Jefferies The Night Talker Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

De Australische Jim Jefferies is een van de populairste en meest gerespecteerde stand-upcomedians van zijn generatie. Hij vermaakt het publiek over de hele wereld met zijn provocerende, uitdagende en tot nadenken stemmende comedy. Onlangs werd hij uitgeroepen tot een van de 5 toppers wereldwijd van reizende comedians.

Na lovende recensies te hebben ontvangen voor zijn internationale stand-uptournee van 2018, The Unusual Punishment Tour, trekt Jim weer de baan op met zijn geheel nieuwe The Night Talker Tour, die hij internationaal en nationaal zal uitvoeren tot november 2019.

Jim tekende onlangs een deal met Comedy Central voor contentontwikkeling in televisie en digitale media. Daarnaast vatte Jim het derde seizoen aan van The Jim Jefferies Show voor Comedy Central. Jim reist de wereld rond en brengt als een sterke laatavondstem topnieuwsverhalen en controversiële kwesties in deze wekelijkse serie. Daarnaast verzorgt hij ook, samen met Forrest Shaw, de wekelijkse podcastserie The Jim Jefferies Show Podcast. Deze podcast van Comedy Central’s Podcast Network bevat interviews en discussies met verscheidene gasten die het actuele nieuws en de politiek bespreken, maar focust ook meer diepgaand op de onderwerpen en meningen die in de televisieserie aan de orde komen – met minder filters.

In 2018 speelde Jim de hoofdrol in zijn derde Netflix-comedyspecial Jim Jefferies: This Is Me Now. Tijdens zijn optreden in de Eventim Apollo in Londen had hij het, zonder een blad voor de mond te nemen, over de uitdaging van het vaderschap als alleenstaande, wat resulteerde in zijn vreemdste optreden ooit. Het jaar ervoor bracht hij zijn vijfde grote stand-upspecial in zeven jaar tijd, Freedumb. De special was Jims tweede op Netflix en volgde op het enorme succes van de eerste, Jim Jefferies: BARE, waarin hij op een iconische manier fulmineerde tegen de wapens en wapenbeheersing in de Verenigde Staten.

Daarnaast creëerde, schreef, produceerde en speelde Jim in de veelgeprezen FX-serie Legit, die twee seizoenen lang liep en sindsdien een cultstatus heeft verworven. Hij is ook te zien in de films Killing Hasselhoff en Punching Henry.

Jim woont momenteel in Los Angeles.

Kaarten kosten 39, 49 en 65 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

wo 04.12.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Jim Jefferies - The Night Talker Tour" wordt georganiseerd door Live Comedy