Afficher ce site en français | View this website in English

Il Divo 15th Anniversary Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Het bekroonde multinationale vocale kwartet IL DIVO (originele leden zijn Spanjaard Carlos Marin, Zwitser Urs Buhler, Fransman Sebastien Izambard en de Amerikaan David Miller) werd 15 jaar geleden ontdekt en begeleid door Simon Cowell.

Het succesverhaal vertaalde zich in meer dan 30 miljoen verkochte albums over de hele wereld en 160 gouden en platina albums in 33 verschillende landen. Ze werden ook de eerste klassieke cross-overartiesten die een debuutalbum op nummer 1 in de Billboard’s Top 200-lijst hadden.

Een niet te missen concert op 24 oktober in de Lotto Arena.

Kaarten kosten 73, 83 en 93 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

IL DIVO MEET AND GREET UPGRADE

Ben je in het bezit van een concertticket voor IL DIVO op 24 oktober in de Lotto Arena? Dan kan je nu ook een exclusieve IL DIVO MEET AND GREET UPGRADE kopen. De Meet and Greet zal voor aanvang van het concert plaatsvinden. Wie een IL DIVO MEET AND GREET UPGRADE bestelt, ontvangt 2 weken voor het concert alle details betreffende timings en waar men zich moet aanmelden.

KLIK HIER VOOR JE IL DIVO MEET AND GREET UPGRADE

Kalender

do 24.10.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Il Divo - 15th Anniversary Tour" wordt georganiseerd door Gracia Live