Afficher ce site en français | View this website in English

Dana Winner 30 jaar Dana Winner - In Concert

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

UITVERKOCHT > Wachtlijst

Voor dit evenement is een wachtlijst geopend. Het is altijd zinvol om in te schrijven op deze lijst. Dat kan door de knop TICKETS aan te klikken. Komen er plaatsen vrij of komen er extra plaatsen beschikbaar, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het ‘first come, first served’-principe.

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Meer hierover op www.ilovemyticket.be.

Voorprogramma: David Vandyck

In 2019 staat Dana Winner 30 jaar op de planken en dat zal uitvoerig worden gevierd op 9 november 2019 in de Lotto Arena.

Dana Winner heeft ondertussen wereldwijd meer dan 3,5 miljoen albums verkocht. Ze bracht al meer dan 250 eigen nummers uit. In binnen- en buitenland woonden honderdduizenden mensen een uitverkocht optreden van haar bij.

Met haar versie van het Carpentersliedje ‘Op het dak van de wereld’ heeft Dana Winner in 1989 een eerste hit te pakken. Het is meteen de start van een indrukwekkende carrière waarin de successen elkaar snel opvolgen. ‘De oude man en de zee’, ‘Woordenloos’, ‘Westenwind’ en ‘Zeven regenbogen’ belanden allemaal bovenaan in de hitparade. De populariteit van Dana in eigen land is fenomenaal, want ze wordt vijf keer verkozen tot beste zangeres.

Maar ook het buitenland ontdekt haar ‘gouden stem’. Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Zweden en Zuid-Afrika sluiten Dana in het hart. Ze geeft er onvergetelijke optredens en duikt er de hitparades in. Zij is de eerste Belgische die erin slaagt om de meest gedraaide artieste op de Duitse radio te worden. En in Nederland roept Radio 2 haar bijdrage aan de duetten-cd met liedjes van André Hazes uit tot ‘hét kippenvelmoment’ van de plaat. Dana’s Engelstalige cd’s verkopen dan weer als zoete broodjes in Zuid-Afrika en ze is er één van de succesvolste zangeressen.

Met 3 opeenvolgende succesvolle radiosingles, twee nominaties voor Radio 2 Zomerhit (‘Beste Zangeres’ en ‘Zomerhit’) en een zetel als coach in ‘The Voice Senior’ op VTM neemt Dana Winner alvast een mooie aanloop naar haar jubileum in 2019. Ook haar cover van ‘One Moment In Time’ van Whitney Houston, die ze bracht tijdens haar Liefde Voor Muziek-avontuur, heeft voor veel publieke belangstelling gezorgd. Deze cover ging ook viraal op Youtube en bracht wel meer dan 16 miljoen views op.

Maar dat is nog niet alles!

Haar concert op 9 november 2019 in de Lotto Arena wordt de kroon op haar 30-jarige carrière. Het wordt een interactieve show waarbij Dana samen met haar publiek haar carrière in de bloemetjes zet. Een uitgelezen kans om de parels uit haar repertoire van de afgelopen 30 jaar live te herbeleven. Een concert dat in combinatie met de ambiance van de Lotto Arena alleen maar kan uitmonden in een geweldige avond.

Laat je meevoeren én ontroeren door de prachtige stem van Dana Winner op 9 november 2019 in de Lotto Arena.

Kaarten kosten 48, 58, 68 en 78 euro.
Packages: 99, 149, 199 en 249 euro (zie verder).

Bij online reserveren worden de best beschikbare plaatsen in de gekozen prijscategorie voor je geselecteerd. Wil je zelf je plaatsen uitkiezen, reserveer dan telefonisch bij Tele Ticket Service op werkdagen van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18 uur op het nummer 070 345 345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland: 0900 45 000 45 (0,45 euro/min.).

In de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun gezelschap. Rolstoelgebruikers kunnen hun plaatsen reserveren op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) of via een mail naar service@teleticketservice.com.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

EXCLUSIVE EXPERIENCE VIP PACK – 249 euro

 • 1 Onvergetelijke front-row experience seat (eerste rij)
 • Soundcheck access met glas cava/fruitsap
 • Digitaal fotoalbum met een exclusieve selectie foto’s van het concert
 • Dana Winner Gift Bag/sporttas (incl. exclusieve Dana Winner VIP merchandise-items)
 • Gesigneerde VIP Concert Laminate en bijbehorende Dana Winner lanyard

DIAMOND VIP PACK – 199 euro

 • 1 Onvergetelijke VIP seat (Rijen 2 t.e.m. 4)
 • Digitaal fotoalbum met een exclusieve selectie foto’s van het concert
 • Dana Winner Gift Bag/Sporttas (incl. exclusieve Dana Winner VIP merchandise-items)
 • Gesigneerde VIP Concert Laminate en bijbehorende Dana Winner lanyard

GOLD VIP PACK – 149 euro

 • 1 golden seat (middenplein)
 • Digitaal fotoalbum met een exclusieve selectie foto’s van het concert
 • Dana Winner Gift Bag/Sporttas (incl. exclusieve Dana Winner VIP merchandise-items)
 • Gesigneerde VIP Concert Laminate en bijbehorende Dana Winner lanyard

SILVER VIP PACK – 99 euro

 • 1 golden seat (middenplein)
 • Digitaal fotoalbum met een exclusieve selectie foto’s van het concert

Kalender

za 09.11.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:50

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Dana Winner - 30 jaar Dana Winner - In Concert" wordt georganiseerd door Gracia Live