Afficher ce site en français | View this website in English

BLØF

De veroveringstocht van BLØF in Vlaanderen gaat in 2019 verder! Na een gesmaakte passage op TW Classic en uitverkochte shows in eigen land en bij ons, komt de populaire Zeeuwse band op zaterdag 7 december 2019 opnieuw naar de Lotto Arena.

BLØF heeft een bijzonder succesvol jaar achter de rug. Waanzinnige liveshows, een nieuw album ‘Aan’ én die ene megahit “Zoutelande” samen met Geike Arnaert. De single stond wekenlang op #1 in alle hitlijsten en is de grootste Nederlandstalige hit ooit in Nederland en Vlaanderen samen. De band ontving op 8 december een dubbel-platina plaat voor de hitsingle, die op 7 februari meedingt naar de MIA-award “Hit Van Het Jaar”.

Dit zegt de band aan de vooravond van twee uitverkochte concerten in Rotterdam Ahoy (14 en 15 december): “Het is heel bijzonder dat we na 25 jaar het meest succesvolle jaar in onze carrière beleven. Dat maakt ons dankbaar en trots. Dat vieren we dit weekend met onze fans in Rotterdam Ahoy. En wat ons betreft volgend jaar gewoon weer. We hebben vorige week leuke shows gedaan in Lotto Arena in Antwerpen en AB Brussel. Onze Belgische fans luisteren met veel aandacht en we mogen er graag komen. Op naar 7 december in de Lotto Arena in Antwerpen!”

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single “Liefs uit Londen” en scoorden sindsdien talloze hits als “Aanzoek Zonder Ringen”, “Alles Is Liefde”, “Holiday In Spain” en recent “Zoutelande”. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studioalbums uit en sleepte hij vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs.

Kaarten kosten 34,11 en 39,70 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

za 07.12.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"BLØF" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium in co-productie met Agents After All