Afficher ce site en français | View this website in English

Greta Van Fleet March Of The Peaceful Army 2019 World Tour

(aangekondigd 10.10.18)

Het gaat hard voor één van de meest gehypete rockbands van het moment, Greta Van Fleet. Niet alleen wereldwijd, maar ook hier in België. Met amper 2 EP’s op zak: van een uitverkochte volwaardige show in de AB club in maart, naar een in no time na aankondiging uitverkochte grote AB op 27 oktober a.s. Volgende stap: op naar de Lotto Arena met hun March Of The Peaceful Army 2019 World Tour op donderdag 28 februari.

De ticketverkoop start vrijdag 19 oktober om 10 uur. Een hoogdag voor de retro rock-’n-rollers uit Michigan, want dan ligt hun langverwachte debuutalbum ‘Anthem Of The Peaceful Army’, de opvolger van hun bejubelde EP ‘From The Fires’ (2017), in de rekken.

Het piepjonge Amerikaanse viertal Greta Van Fleet bestaat uit de broers Josh Kiszka (vocals), Jake Kiszka (guitars), Sam Kiszka (bass & keys) en hun jeugdvriend Danny Wagner (drums). Amper twintig, met een oude muziekziel à la Led Zeppelin, ademt de band retrorock pur sang uit en rocken ze als jonge veulens. Show na show winnen ze fans bij aan razendsnel tempo. Superlatieven kwamen er al uit alle hoeken, van Elton John tot Nikki Sixx tot zelfs Justin Bieber.

De Lotto Arena gaat daveren op haar grondvesten met al dat rockgeweld. En mars! Op naar 28 februari!

Kaarten kosten 41,94 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

do 28.02.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Greta Van Fleet - March Of The Peaceful Army 2019 World Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium